Creditcard nummer

creditcardnummerHet creditcard nummer opent voor u verschillende deuren. Wanneer u over een dergelijk nummer beschikt kunt u er immers zeer eenvoudig aankopen mee doen via het internet, maar ook in het dagelijkse leven. Wanneer u online met uw creditcard een betaling wenst uit te voeren dient u steevast een aantal gegevens in te vullen. Het creditcard nummer is daar één van en wordt vaak vergezeld van de vervaldatum van uw kaart net als het 3-cijferig nummer op de achterzijde.

Lees verder Creditcard nummer

Prepaid creditcard

Uit recent onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen er voor kiezen om gebruik te maken van de mogelijkheden van een creditcard. Helaas is het zo dat niet iedereen over een gewone creditcard kan beschikken. Mensen die bijvoorbeeld een BKR codering toegekend hebben gekregen kunnen het beschikken over een gewone creditcard eigenlijk reeds vergeten. Voor deze mensen, net als voor mensen die het gebruik van een gewone creditcard eigenlijk niet helemaal vertrouwen is er de prepaid creditcard, een creditcard waarmee het mogelijk wordt gemaakt om alleen maar te betalen met wat u ook daadwerkelijk hebt uit te geven.

Lees verder Prepaid creditcard

Creditcard studenten

Studenten vormen een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven en zijn de toekomst voor onze economie. Helaas is studeren behoorlijk duur en gaan studenten daarom maar wat vaak op zoek om over een beetje extra geld te kunnen beschikken. Eén van de mogelijkheden om snel aan wat extra geld te komen is natuurlijk het gebruiken van een creditcard, maar helaas is ook dat niet altijd mogelijk. Studenten beschikken niet over een inkomen en kunnen daardoor eigenlijk al niet voldoen aan de belangrijkste regel die verbonden is aan het verkrijgen van een creditcard.

Lees verder Creditcard studenten

Virtuele creditcard

Een virtuele creditcard wordt veelal ook wel de online creditcard genoemd. Het is met een dergelijke creditcard zoals de naam reeds doet vermoeden mogelijk om online betalingen uit te voeren. Toch stellen veel mensen zich vragen bij de virtuele creditcard omdat het eigenlijk helemaal geen creditcard is. Veelal kunt u het nummer van de kaart bijvoorbeeld slechts voor één betaling gebruiken en daarnaast is het zo dat er geen maandelijkse kosten of jaarlijkse bijdragen voor worden aangerekend. De virtuele creditcard lijkt dan ook enkel en alleen interessant voor mensen die de gewone klassieke creditcards niet vertrouwen en hun gegevens niet in een betaalsysteem wensen in te geven.

Lees verder Virtuele creditcard

Hotel reserveren zonder creditcard

Steeds vaker wordt er u bij het boeken van een hotel via het internet of telefonisch gevraagd om de gegevens van uw creditcard. Door de gegevens van uw creditcard te verstrekken beschikt het hotel in kwestie over een bepaalde waarborg. In de meeste gevallen wordt er bij annulatie een vooraf overeengekomen bedrag van de creditcard afgeschreven. Ook wanneer u bij aankomst in het hotel een rekening op uw kamer wenst te openen dient u veelal te beschikken over een creditcard, maar zijn er ook mogelijkheden voor mensen die niet over een VISA of Master Card beschikken?

Lees verder Hotel reserveren zonder creditcard

Auto huren zonder creditcard

Wanneer u tijdens uw vakantie reeds een auto heeft geboekt zult u weten hoe deze procedure doorgaans verloopt. Voor het boeken van de auto zelf dient u steevast over een creditcard te beschikken. Diezelfde kaart dient u samen met uw identiteitskaart bij het afhalen van de auto voor te leggen. Er wordt van uw creditcard doorgaans ook een bepaald voorschot afgetrokken waarna het resterende bedrag ter plaatse bij het inleveren van de auto wordt afgeschreven. Mocht er schade opgetreden zijn aan de auto, dan heeft de verhuurmaatschappij het recht om de kosten voor die schade eveneens van de creditcard af te schrijven. Dit alles doet de vraag oprijzen of het dan wel mogelijk is om een auto te huren zonder creditcard.

Lees verder Auto huren zonder creditcard

Binnen 10 minuten geld op je rekening

In bepaalde gevallen kunnen we al eens snel nood hebben aan wat extra geld. Vooral wie over een beperkt inkomen beschikt en aan het einde van de maand soms moet krabben om rond te komen kan het interessant zijn om te weten dat er verschillende mogelijkheden bestaan om uiterst snel geld te lenen. Er wordt geen BKR toetsing gedaan, dus dit is al handig. Hierbij dient u er wel rekening mee te houden dat er een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen het lenen van een klein en een groot geldbedrag. Het spreekt immers voor zich dat het een stuk eenvoudiger is om een bedrag van 500 euro te lenen dan een bedrag van 10.000 euro, maar hoe snel kan een lening nu eigenlijk echt worden afgesloten en hoe snel staat het geld dan op uw rekening?

Lees verder Binnen 10 minuten geld op je rekening