Geld lenen zonder BKR toetsing

In de huidige maatschappij wordt er veel geld geleend. Landen doen het, banken doen het, en ook consumenten lenen geld. Bij alle leningen wil degene die het geld uitleent, het geld natuurlijk ook weer terugkrijgen, plus rente. Alleen als de lener het geld echt niet meer terug kan betalen, dan is de uitlener het geld kwijt. Dit gebeurt gelukkig niet vaak. Banken willen deze situaties natuurlijk koste wat het kost vermijden. Daarom is in 1965 het Bureau Krediet Registratie opgericht, vaak afgekort tot het BKR.

Lees verder Geld lenen zonder BKR toetsing

Geld lenen met laag inkomen

Wanneer u over een laag inkomen beschikt is het niet altijd even eenvoudig om geld te lenen. Toch is het in tegenstelling tot wat veel mensen wel eens denken ook niet compleet onmogelijk. U kunt met een laag inkomen perfect geld lenen, maar veel hangt af van het bedrag dat u wenst te lenen. Het spreekt voor zich dat u veel meer kans maakt om een klein bedrag te kunnen lenen dan een hypothecaire lening af te sluiten. Daarnaast speelt bij het afsluiten van een lening ook niet alleen uw inkomen mee, maar kunnen ook financiële waarborgen er voor zorgen dat het eenvoudiger wordt om geld te lenen.

Lees verder Geld lenen met laag inkomen

Geld lenen binnen 1 dag

We komen allemaal wel eens in een situatie terecht wanneer we snel nood hebben aan extra geld. Wanneer dat geld dan niet meteen voor handen is kan de gedachte al snel gaan spelen om een lening af te sluiten. De vraag is natuurlijk alleen hoe snel de aangevraagde lening toegekend zal worden en vooral wanneer het geld op uw rekening zal staan. Is het bijvoorbeeld mogelijk om geld te lenen dat binnen 1 dag reeds op uw rekening staat en indien ja, hoeveel kunt u dan exact lenen op zo’n korte periode?

Lees verder Geld lenen binnen 1 dag

Renteloze lening

Het leven is duur. Wanneer we nood hebben aan een bepaald stukje extra kapitaal kan het voorkomen dat we hiervoor een lening dienen af te sluiten. Helaas kost een lening afsluiten ook geld. Daar komt bij dat niet iedereen in staat is om een gewone lening bij een bank of financiële instelling af te sluiten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan studenten, jonge koppels of zelfs jonge ondernemers. In dit geval kunt u er altijd voor kiezen om op zoek te gaan naar een renteloze lening. Hoewel u deze niet via de reguliere kanalen af zult kunnen sluiten zijn er toch enkele voor de hand liggende mogelijkheden.

Lees verder Renteloze lening

Zakelijke lening

Wanneer we kijken naar de mogelijkheden binnen de financiële wereld om een lening af te sluiten zien we dat er vandaag de dag erg veel opties bestaan. Toch is het mogelijk om alle kredietvormen die op de markt zijn onder te verdelen in twee hoofdgroepen. Enerzijds is er bijvoorbeeld de private lening terwijl er anderzijds ook nog de zakelijke lening is. Een private lening heeft zoals de naam reeds doet vermoeden de functie om geld voor private doeleinden te verstrekken. Een zakelijke lening daarentegen wordt afgesloten door bedrijven die nood hebben aan een stukje extra kapitaal om bijvoorbeeld te investeren in de uitbreiding van het bedrijf of de aankoop van nieuw materiaal.

Lees verder Zakelijke lening

Binnen 10 minuten geld op je rekening

In bepaalde gevallen kunnen we al eens snel nood hebben aan wat extra geld. Vooral wie over een beperkt inkomen beschikt en aan het einde van de maand soms moet krabben om rond te komen kan het interessant zijn om te weten dat er verschillende mogelijkheden bestaan om uiterst snel geld te lenen. Er wordt geen BKR toetsing gedaan, dus dit is al handig. Hierbij dient u er wel rekening mee te houden dat er een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen het lenen van een klein en een groot geldbedrag. Het spreekt immers voor zich dat het een stuk eenvoudiger is om een bedrag van 500 euro te lenen dan een bedrag van 10.000 euro, maar hoe snel kan een lening nu eigenlijk echt worden afgesloten en hoe snel staat het geld dan op uw rekening?

Lees verder Binnen 10 minuten geld op je rekening

Snel geld lenen 18 jaar

Het is niet omdat u pas de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt dat u geen nood kunt hebben aan een beetje extra geld. Misschien heeft u wel beslist om niet verder te gaan studeren en wenst u bijvoorbeeld een eigen bedrijf op te richten. Anderzijds dient u meteen gewoon snel over wat extra geld te beschikken om een bepaald artikel aan te kunnen kopen. Ook als 18-jarige kunt u dus met andere woorden nood hebben aan een lening, maar kunt u deze op zo’n jonge leeftijd al afsluiten? Indien ja, is het dan ook mogelijk om snel geld te lenen?

Lees verder Snel geld lenen 18 jaar

Geld lenen zonder gedoe

Geld lenen zonder gedoe is eigenlijk de droom van iedereen. Gewoon zeggen dat je geld nodig hebt, het op je rekening gestort krijgen, en er geen omkijken meer naar hebben. Er zijn twee leenvormen die een beetje in de buurt komen van dit, het doorlopend krediet en de minilening. We bespreken beide leenvormen uitgebreid in dit artikel. Wat kun je ermee, waarom is het ‘zonder gedoe’, en is het wel zonder gedoe?

Lees verder Geld lenen zonder gedoe