Snel geld lenen 18 jaar

Het is niet omdat u pas de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt dat u geen nood kunt hebben aan een beetje extra geld. Misschien heeft u wel beslist om niet verder te gaan studeren en wenst u bijvoorbeeld een eigen bedrijf op te richten. Anderzijds dient u meteen gewoon snel over wat extra geld te beschikken om een bepaald artikel aan te kunnen kopen. Ook als 18-jarige kunt u dus met andere woorden nood hebben aan een lening, maar kunt u deze op zo’n jonge leeftijd al afsluiten? Indien ja, is het dan ook mogelijk om snel geld te lenen?

Snel geld lenen 18 jaar

Snel geld lenen op 18-jarige leeftijd is natuurlijk een beetje lastig. Toch onderscheiden we twee verschillende vormen van snel geld lenen. Enerzijds is er bijvoorbeeld de situatie waarin u snel nood heeft aan een klein beetje extra kapitaal. Is dit kapitaal gelegen onder de 500 euro, dan zou u hiervoor een beroep kunnen doen op een zogenaamde mini lening. Voor het afsluiten van een mini lening dient u overigens niet naar een bank of financiële instelling te stappen. Dergelijke leningen kunnen bijzonder eenvoudig via het internet afgesloten worden of zelfs per sms door gebruik te maken van een sms krediet. Het enige probleem is dat u in dit geval niet meer kunt lenen dan 500 euro en dat het bedrag binnen de termijn van 30 dagen terug dient te worden betaald. Hou er ook rekening mee dat er op een mini lening flinke kosten worden aangerekend. Een kostprijs van 20% bovenop het geleende bedrag is geen uitzondering. In ieder geval is een mini lening nog steeds de beste manier om snel geld te lenen, ook op 18-jarige leeftijd. Wil je meer geld lenen vanaf 18 jaar? Dan wordt het een bijna onmogelijke missie.

Snel veel geld lenen 18 jaar

Helemaal anders wordt het dus wanneer u op zoek bent naar een grote lening. Volwassenen kunnen een dergelijke lening afsluiten wanneer men over voldoende financiële waarborgen beschikt en hun financiële situatie een dergelijke lening toelaat. In dergelijke gevallen kan een grote(re) lening dan ook zeer snel toegekend worden, maar voor een 18-jarige is dat haast onmogelijk. Op 18-jarige leeftijd zult u immers niet over dergelijke waarborgen beschikken waardoor de bank een grote lening niet zal willen toekennen. Ook heb je op 18-jarige leeftijd vaak geen vaste (goed verdiende) baan. Zelfs wanneer uw ouders borg willen staan voor de lening kan het zijn dat deze geweigerd wordt of dat er een uitgebreid onderzoek aan vooraf zal gaan zodat er geen sprake meer kan zijn van een snelle lening. Dus veel geld lenen vanaf 18 jaar is in bijna geen geval echt mogelijk.

Snel geld lenen 18 jaar door creditcard?

Een mogelijke oplossing zou kunnen zijn om een creditcard aan te vragen. Op deze manier kunt u tijdens de maand geld afhalen (wat als een lening kan aanzien worden omdat het niet meteen van uw rekening wordt afgeschreven) om het vervolgens pas aan het einde van de maand te moeten terugbetalen. Helaas is het zo dat dit niet voor alle 18-jarigen een mogelijkheid is. U dient om een creditcard aan te kunnen vragen immers te beschikken over een bepaald inkomen. Kunt u niet bewijzen dat u over een maandelijks inkomen beschikt, dan zal de creditcard meer dan waarschijnlijk geweigerd geworden. Beschikt u wel over een maandelijks inkomen, dan is geld lenen door middel van een creditcard waarschijnlijk de snelste en vooral goedkoopste manier.